Göteholm

Tänk om man kunde få sig en stad som vore blandad av Göteborg och Stockholm. Göteholm. Staden med lugnet, de bra arbetstiderna, staden där man hinner med allt. Staden med det perfekta utelivet, trevliga människor och tunnelbana. Och givetsvis skulle alla undrabara människor jag känner vilja bo i den underbara staden.
 Jag ångrar inte att jag flyttade, men tänk om man kunde få ta med sig lite av sthlm till göteborg, så perfekt allt vore!
Många fler med mig vet nog att jag blev en helt ny människa när jag flyttade, jag kunde skratta av glädje igen och jag gör det fortfarande!
Men jag kan erkänna att jag saknar vissa saker från sthlm. Både platser,personer och butiker. Men allt detta kanske även finns i Göteborg, jag har bara inte hunnit hitta alla dessa magiska platser än.
Stockholm kommer alltid finnas i mitt hjärta på något vis, och jag kommer självklart att komma upp snart, jag lovar!

Idag är det en mulig söndag, perfekt för att inte göra något alls. Och precis det gör jag, går runt med ruffsigt hår, njuter av att de är söndag och att man inte behöver göra något. Har börjat läsa boken "Aldrig fucka upp" och jag är fast, heeelt fast! Har läst många sidor idag, och jag vet inte vad jag fastnat så för, är nog sättet som Jens Lapidus skriver på.

Dags att fortsätta läsa, trevlig söndag.

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback