Idag är det snyggkillarnasdag..

Eller så är det jag som har vårkänslor? För herregud, idag kryllar stan av snygga killar...Nu gäller det bara att försöka fånga tag i en utav dom. Men har jag varit singel i 3 år så kan jag vara de i 3 år till ;)

Jag har verkligen vårkänslor! Idag har det varit sjukt fint väder, och alla kunder har vela haft vårplanteringar! Och jag älskar vårplanteringar, jag älskar alla vårlökar! Men de blir inga snygga grejer hemma föräns jag har flyttat! Till påsk då kommer min lägenhet va helt proppad med massa vårlökar! :) Och jag är sugen på små söta Bellisar oxå, beställde de idag får se om de kommer hem några tills imån!

Så vad har hänt idag? Jag började inte förän 12, så imorse blev det lite pyssel hemma och sen jobb. Och efter jobbet så simmade jag och har lagat mat.Dagarna går så fort, jag hänger knappt med, jag ska erkänna att jag skrivit fel datum flera ggr idag. Det är den 11 mars, men i mitt huvud är det nått helt annat... Allt har nog lite med att göra att jag va ledig imåndags, det blir lite fel när man kommer till jobbet en tisdag, för man tror lätt att det är måndag då..

Jaha, snart dags för Greys Anatomy!

Ta hand om er!

//Fröken FLoRist!!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback