Nya tapeter!

Jamen visst! JAG SKA FÅ NYA TAPETER OCH JAG FÅR VÄLJA HELT SJÄLV!!! Vilken lycka! Jag är superduper glad! Min lägenhet kommer bli ännu bättre!!! Så imorgon ska jag ha bestämt mig och i Maj är det dags för tapetsering :)
Ganska svårt att välja, men de blir nog någon beige/brun i vardagsrummet med en fondtapet,... och ev en vit/svart i köket.. Ska sova på saken!

Och imorgon är det dags för besiktning av lägenheten och jag är ledig.. Men jag ska inte göra så mycket mer än att åka och handla och sen spendera dagen hemma och bara mysa!

Och på fredag kommer sötJenny också, det är så mycket att se fram emot just nu! Jobbet är kul oxå, det är spännande att ge sig dit varje dag, sen om de är själva jobbet eller byggkillarna runt om kring mig som för det spännande det låter jag vara osagt! :P

"Jag ska fortsätta vara söt hela veckan, och jag tänker ha kvar all denna positiva känsla! Jag är nästan för positiv för mitt eget bästa just nu. Eller så får jag nu uppleva hur det är att vara lycklig? Kanske ska gråta en skvätt av lycka?!"

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback