Onsdag

Och jag är ledig!! Idag pysslas det med mycket, jag har redan hunnit tvättat och städat. Och snart bär de av in till stan, måste hämta ut mina tågbiljetter till på fredag, och sen har jag lite andra ärenden att ordna med oxå.
På fredag åker jag alltså till Strängnäs på bröllop, och jag känner mig som ett litet barn när man längtar så mycket efter något hehe.. Tror att de kommer bli hur mysigt som hellst och trevligt och kärleksfullt! När jag kommer fram på fredagen så blir det mys med Ellinor, hennes brudtärnor och jag. En riktig tjejkväll!

Jag har sånna vårkänslor så de finns inte, vill ha skinnjacka på mig idag. Men de är nog lite tidigt tyvärr... men jag längtar tills man får ha vårjacka. Jag ser fram emot april. Mamma å pappa kommer ner i påsk, Ellinor kommer nog oxå i april och jag fyller år!
April kommer bli en bra månad.

Imorgon är det jobb och sen ska jag hem till min bror och låna deras digitalkamera eftersom min inte vill fungera och jag måste ju ha en bra kamera när jag åker iväg nu!

Så jag vet inte om de blir så mycket mer bloggande förän efter bröllopet, men då blir det förhoppningsvis ett riktigt långt inlägg med massa bilder :)

Dags att åka in till stan!
Ta hand om er!
//Fröken FLoRist!!Kommentarer
Postat av: Lina

Heej Carro!

Vad mysigt du har det i Göteborg! Jag följer din blogg flitigt :) Förresten, kanske kan du fråga Ellinor om jag kan få lösenordet till hennes blogg! Vill så gärna följa den! Huuuur kul som helst med bröllop! Hon kommer va sååå fin! Hälsa massvis med stooora kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback