Strumpmonstret

Det måste finnas ett strumpmonster någonstans för jämt när jag tvättar så försvinner en strumpa till ett par! Och idag har det försvunnit 3! Och jag hittar dom inte! Jag soml är så noga med att se att jag får med mig alla, vart fasen tar alla strumpor vägen? Fortsätter de såhär så har jag snart inga kvar...

Ledig måndag idag, och jag har varit sååå effektiv. Kl 10 imorse va jag på kurs och fick min "arbetsdator" en liten acer, med betoning på liten den är mindre än ett A4-papper, men gud så smidig att ta med sig! Efter de bar de iväg hemåt och tvättstugan och de var verkligen skönt att få tvätta, välbehövligt! Medans maskinerna gick så städade jag och skrev en lista på vad jag skulle handla.
Sen blev det en sväng till Backaplan och när jag kom hem var de dags att laga mat. Och nu har jag satt mig i soffan. Skönt efter en effektiv dag.
Jag är så himla effektiv just nu.

Veckans planer:
Middag med dom bästa imån..
Simma på onsdag.
Fira Emelies födelsedag på torsdag
Försöka vara den söta fröken florist heeeela veckan..

Snart flyttar jag oxå, ser fram emot det! Kommer bli så skönt med en "egen" lägenhet och en lägenhet som inte luktar kattpiss och med grannar som förhoppningsvis inte snor el från källarförråden..
Nya gardiner till köket har Emelie fixat åt mig, jättesnygga med gula blommor och gröna blad, riktigt vårigt och passar perfekt till påsk! Jag ska göra det sååå påskmysigt som möjligt tills kära mor å far kommer och firar påsk! Ser verkligen fram emot det. Jag har även en resa till Dalarna inplanerat den 14/5! :)
Jag älskar verkligen våren, finns så mycket att se fram emot. Och vara glad för, jag är en riktig vårmänniska!

Dags att göra kväll här, ta hand om er och lämna gärna en kommentar!


//Fröken FLoRist!!
Kommentarer
Postat av: Jenny

Luktar det kattpiss i lägenheten? =P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback