Vilken helt otroligt underbar helg!

Fredagen:
Självklart va jag på toppenhumör heeeela dagen! Jobbade på och sen var de dags att åka till strängnäs :) Väl framme mötte Ellinor upp mig! Och vi åkte hem till henne så att Emilia sötnöt fick sina ettårs presenter! Lite kläder och lite leksaker. de är ju så otroligt roligt att handla till dom små!
Sedan blev det fredagsmys med Ellinors tärnor! Och läggdags tidigt eftersom Elli skulle upp tidigt.

Lördag,dagen D:
Jag vaknade ganska tidigt och fick upp och umgicks med Ellinors Pelle och lilla Emilia och sedan gick vi till Ellis föräldrar. Och vi gick på en låååångpromenad, och jag kan hälsa att Strängnäs är en himla trevlig och mysig stad.
Sen va de dags att fixa till sig, och klänningen satt som en smäck;)
Och var de dags för kyrkan och bröllopet! Och jaa de va så fint så de va inte sant! När Elli och Pelle kommer in till "Det vackraste" så fasen vad jag grät.. så otroligt fint!!! Och sedan var de middag och massa tal, som vanligt på bröllop ni vet ;)

Söndag:
Började med en brakfrukost hemma hos Ellis föräldrar, där jag förövrigt sov så att bröllopsparet fick sin bröllopsnatt;) Och bara efter ett tag så kommer herr och fru Vikström. Och vi bestämde oss för att gå på bio. Så det blev en sväng till Heron City i kungenskurva och "män som hatar kvinnor" och ja boken är bättre än filmen, men så är det oftast..
Sen hade vi en mysig söndag i mjukisar framför tv:n med tacos!

Måndag:
Min sista dag i Strängnäs! Jag och Elli gick på långpromenad och sedan åt vi lunch. Och efter de så blev det en sväng till Eskilstuna för att gå på Barnens hus... En mysig dag med världens bästa vän. Och hennes mysiga dotter:)
Dagen avslutades dock inte så bra, mitt tåg hem blev en hel timme försenat! De är aldrig kul och jag har inget förtroende för SJ!

Så de får vara dagens inlägg. Får se om de kommer upp några bilder, ska höra med Ellinor först om man får lägga upp någon!

Ta hand om er!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback