Begravningsvecka

Ja är på övervåningen på jobbet nu. Och till idag hade vi drygt 20 binderier.. så jag har haft fullt upp kan man säga :P Har fotat en del med mobilen men den verkar inte vilja jobba med min dator just nu, så bilderna får komma upp en annan gång.

I veckan va jag på en julstämningskurs, kursen va väl sådär men jag blev inspirerad till att köpa julmagasin, så igår blev det en sväng till Pressbyrån och inhandlade Allers Julmagasin och Drömhem och Trädgård, huuuuuuuuuuur mysiga tidningar som hellst måste jag säga... Allt innan jul är så mysigt, med alla blommor och ta fram adventsljustakarna och sätta upp julgardiner. Och julkorten såklart, dom ska förövrigt snart ska  skrivas...

Imorgon är jag ledig och då ska det städas och donas! Och på söndag är det söta farsdag och då är det jobb som gäller... ingen rast och ingen ro här inte... Man uppskattar verkligen när man har några dagar i rad ledigt, en dag hit å dit ger ingen vila.

Nu ska jag mysa i soffan och försöka värma mig, jag har nämligen det väldigt kallt här hemma. Men på tisdag är nog det fixat.

Kram

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback