Rutiner

Jag vet inte vad som hänt, men de är en tjej som tagit min plats på spårvagnen på morgonen! Jag sitter alltid på samma plats, en ensam stol längst bak i den första vagnen. Men nu är de en kvinna som envisar sig med att sitta där. Hon måste ha börjat åka med min vagn och har oxå som rutin att sitta där. Så nu har jag ingen som hellst aning om vilken som ska bli min nya lilla plats, har flyttat runt hela veckan. Ja jag är störd jag vet. Jag och LM snackade om det där för ett tag sen. Jag skulle nog ha svårt att få in en till person i mitt liv, för då skulle jag få göra om alla mina rutiner på tex morgonen. Och hur skulle mitt spikade tidsschema då bli?

Man kan nog se det som att jag är alldeles för galen och att jag nog bott själv allt för länge. Och att mina rutiner nog bör rubbas lite, så imorgon kanske jag ska ta Metro på ett helt annat ställe? Eller?

Idag har jag varit på paketinslagningskurs, otroligt roligt. Och mina julklappar kommer bli sååååååååå fina nu när jag fått en massa tips! :) Enda nackdelen med kurserna är att man måste gå direkt efter jobbet och man hinner inte få i sig någon middag, och sen är man hemma runt 21.20 och då har då jag ingen lust att äta. Så nu ska jag försöka somna med en kurrande mage och med vetskapen om att jag ska upp alldeles för tidigt för mitt egna bästa, men så är det ibland.

Snart är de helg! :)

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Lina

mysigt med paketinslagning! ge mig tips! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback