Vilken helg!

Jaa, helt ärligt så är jag helt slut och det ska bli skönt att sovs i min säng i natt. Borta bra men hemma bäst!

Kom till strängnäs sent i fredags och fick Ellinor,Pelle och sötaste lilla Alice... lillskruttan Emilia sov. Men på lördagen så lekte jag och Emilia på morgonen och sen fixade jag och Ellinor med lite grejer inför dopet. Och sen var det dags för lilla Alice att bli döpt. Och det va ett fint dop med vacker sång :)

Efteråt blev det fika med som va julinspirerat och mums så gott! Sen öppnade vi alla presenter som Alice fått, och de va en heeeeel del grejer kan jag lova. Mycket böcker och andra fina saker :)
Sen var det dags för mig att åka tåg igen. Mot Stockholm! Hem till LM, och sen var de martini för hela slanten, på med den lilla svarta och in till söder! LM va snäll och ställde upp på en sväng till Kellys, de som va tänkt att bli en kort kväll blev en hel kväll!! Och en mycket trevlig sådan.. lite för trevlig kanske. För igår blev det inte allt för många knop, en sväng ut för att köpa pizza va väl de vi orkade med :P

Saknar vissa saker med sthlm, och jag njöt när jag åkte tunnelbanan imorse, fast att alla sprang in i mig och de va mycket folk. Nu är jag hemma i götet igen efter en fantastisk trevlig helgl! Hann även med att tvätta lite när jag kom hem och nu blir det en lugn och skön kväll i soffan!

Tack tjejer och killar för en trevlig helg!!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback