Fredag

Japp nu är det snart dags för fredagsmys! Men först ska jag uppdatera att jag lever och att jag är lycklig över att ha vunnit 50 kr på Triss idag  :)

I tisdags kom det ett väldigt trevligt brev, från sötaste Lina! Man blir så himla lycklig av post! Då vet man att någon tagit sig tid att skicka och de är mer personligt än ett mail! Men jag är väldigt avundsjuk på Linas adresslapp, den va av äldre slag, vart får du dom ifrån?!

Imorgon är det jobb som gäller och efter det blir det kräftskiva med en massa god mat hos familjen Andersson/Gestranius! Ser verkligen fram emot det, blir nog en himla trevlig kväll. Jag har ju trots allt 2 flaskor vin :P Och känner jag sällskapet rätt så lär man nog se någon flaska champagne oxå! :P

Nej nu ska jag fixa lite och sen blir det soffan. Sorry för dålig uppdatering. Men som sagt jag är nog fortfarande i mitt lilla skal.

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Ooooh! varsågooo :) Det var ju just precis meningen att du skulle bli glad, glad jätteglad! De har jag köpt på allra bästaste pysselbutik i Uppsala. Som heter Papper.

Kanske har de en hemsida? Annars kan vi (jag) nog dona dig nåra adresslappar på nå vis.. Visst fick du min adress???? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback