Helgen

Oj oj oj helgen bara försvann. Lördagen fick fort, först jobb sen en sväng på stan och sen iväg på en mycket trevlig kräftskiva! Hur mycket gott som hellst att äta :)

Och ja igår, fick jag verkligen inte mycket gjort. Va hemma hos fam Andersson/Gestranius och kollade på en massa idol avsnitt. Och sen bar de av till Emma och Daniel för att äta. Väldigt god tacogratäng :) En väldigt bra helg helt enkelt.

Idag är det tvättdag och imorgon är det en ledig dag. Och då ska jag fixa en hel del grejer. Känns som att tiden bara försvinner numera, vart tar den vägen? Kan man få stanna upp den lite, så att man slipper känna sig stressad.

Ska snart göra klart de sista med tvätten och sen blir det till att kolla på hemmafruarna i Hollywood, bara för att det är så himla komiskt.

Lina: åååå jaaaa jag vill oxå ha sånna adresslappar! Ska titta om dom har någon hemsida! Och japp jag fick din adress, ett nytt litet brev kommer med posten om ett tag :)

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Lina

tjohej! fick nyss reda på att man lär skriva c/o Anna Waara för att breven till mig ska komma fram. Har du hunnit skicka?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback