Jag nog gått in i mitt skal

Förlåt mig mina kära vänner, men just nu befinner jag mig i mitt egna lilla skal. Jag vill helt enkelt inte dela med mig av hur jävla rörigt mitt liv är just nu! Så därför kryper jag in i mitt skal och blir otroligt osocial. Men jag säger en sak tack mamma och pappa för att ni orkar med mig just nu!

Nu är jag långledig och idag ska jag fixa lite här hemma för att sedan åka till min favoritbutik Baldershage istan! :) Och efter de ska jag åka hem till min frisör Emelie och se hur hon bor, och det blir nog en klippning också :) Sen ikväll blir det nog myskväll hos familjen Andersson/Gestranius, kommer bli en toppen lördag!

Imorgon har jag en ledig söndag då jag bara ska ta det lugnt och rå om mig själv och på måndag är det en massa möten och annat som är inbokade. Den dagen kommer nog gå väldigt fort.

Kul Annalinn att ni läser, jag brukar titta in på din blogg jag med :) Alltid kul att se vad som händer där uppe hos er!

Och LM, tack för att du tycker jag är så duktig!

Igår gjorde jag ännu en brudbukett på jobbet.. vet inte vad jag tycker med ja man måste ju göra som bruden vill :) de kommer en bild på den ändå. Men nu är det nog slut på brudbeställningar... vilket är skönt på ett sätt måste jag säga.Ta hand om er vänner!

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback