Lite allt möjligt...

Först vill jag säga grattis till Ellinor och Pelle och sen vill jag hälsa Alice välkommen till världen!!!

Ja, så vad händer i mitt lilla liv? Jag tror mest att jag jobbar och försöker att tänka på att de inte alls är höst och mörkt och tråkigt!

I torsdags morse var jag på något så underbart som vattengympa i 34 gradigt vatten! Huuur skönt som hellst och min kropp jublade kan jag säga! Det var jag och alla äldre tanter, men vad gör de? Vattengympa har en tråkig stämpel, men jag vill verkligen försöka att fortsätta att gå. Lite jobbigt att det är kl 7 på morgonen kanske. Men jag får försöka att bli lika pigg som pensionärerna som va med :P

Igår jobbade jag och gjorde en kistdekoration som blev sådär jävla bra så att man nästan dör själv. Inte alltid jag känner så men attans vad nöjd jag blev. Givetvis hade jag inte kameran med mig så det fick fotas med mobilen och ni vet ju hur dom bilderna blir, inte alls bra och det ser som vanligt ganska snett ut. Men men håll till godo..

Och en dekoration bara med solrosor....och ni florister ser väl vart bandet ska sitta?! ;)
Ta hand om er!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ser vart bandet ska sitta!!!! Jag är inte florist! haha... Jag har sagt det förr och säger det igen. Du är enormt begåvad. Love.

2009-09-07 @ 08:40:00
Postat av: Ellinor&Emilia

Tack finaste vännen!

2009-09-07 @ 11:10:55
Postat av: annalinn

Hej Carro!! vi följer din blogg här uppe på jobbet.

Superfina begravningar, jag tyckte om den med solroser.

Jag blogger också vad som händer här uppe på jobbet.

Och nu har va fått in flera begravningar och bröllop än tidigare. Bara under bara sommaren så har jag gjort 4st bröllop och det är mycket för oss:)

Ha det så bra så hörs vi.

Många krammar från oss alla på city


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback