Bitter morgon blev till en strålande dag..

Japp, imorse va jag bitter. Riktigt bitter. Allt va fel, jag hade inget att göra, jag hade ingen lust att gå upp, jag kände mig ensam å tråkig och ja allt ni vet?
Men så tänkte jag att Carro, dagen blir då fasen inte bättre för att jag ligger här å tycker att allt är tråkigt! Så jag gjorde mig klar för att åka iväg och simma! Och hoppades på att spårvagnarna skulle gå lite mer normalt än vad dom gjorde igår! Väl framme efter en bra spårvagnsfärd så va lundbybadet stängt!! Pga risken för att taket skulle rasa in! Herregud, jaja.. va bara att vända om och åka hem igen.. Tog en extra liten promenad hem från spårvagnen och kom fram till att jag skulle gå till gymmet som öppnat vid mig istället. Sagt och gjort, och väl där va de inte lika jobbigt som jag trott, jag gillar inte gym det är egentligen inte min grej. Men efter dagen så kändes det bra, så vi får se om det blir fler besök.

Tänkte att ni skulle få se en bild på min otroligt vackra krona nu när den fått en plättar i luften i sig!Sen har en av mina orkidéer fått en blomma, den blommar om med endast en liten blomma. Såg dock nu när jag tog fram den för att fota att det kommer en till stängel, bara att hoppas på att den ger mer än en stackars liten blomma.Och till sist en bild på en ny tunika som jag köpte igår, den är helt otroligt söt!
Kommer från KappAhl!Nu ska jag bara försöka hitta en jeansjacka, jag vill nog trots alla ha en sådan! Det kan vara fint till våren, och jag vill ha vår typ nu!!!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: jenny

Jag visste att det skulle bli fint med plättar i den där kronan! =) mkt lyckat! Kraam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback