Veckan som gått...

Det har inte blivit något bloggande på ett tag. Mitt huvud har gått på högvarv av olika erbjudanden och jag har levt i min egna lilla bubbla för att fundera och bestämt mig för att jag stannar i Sverige och i Göteborg.
Och tro det eller ej men jag har verkligen jobbat mycket också! :) Himla roligt att jobba i två olika blomsteraffärer, en i stan och den andra lite utanför! :)

Förra helgen va jag hem till Lina och tittade på melodifestivalen. Himla trevlig kväll! Lina fick en kaka av mig, en apelsin och kanel kaka! Himla bra blev den!


Söndagen jobbade jag och de va nog den lugnaste alla hjärtans dag jag har jobbat någon gång! Men men, söndag är helt enkelt ingen bra hjärt dag för oss florister!

Sen har alltså veckan bara flytit på med jobb, fika, ett besök hemma hos Andersson/Gestranius och tankar då som sagt :P

Idag är det snökaos här nere, spårvagnarna går inte så jag kunde inte ta mig någonstans, så vad kan man göra då? Jo baka! Jag har bakat kubb, semlor,kladdkaksmuffins och toscakaka. Så som vanligt så får väl det följa med till jobbet på måndag, om ingen är frivillig att komma över på en fika vill säga?Imorgon är det en städ och tvättdag. Ska bli skönt att få röja lite :)

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback