Blogg

Jag är inte på blogghumör... Vi får helt enkelt se om jag kommer tillbaka eller om jag har skrivit min sista rad..


Lycklig

Just nu är jag jättelycklig, det var jag inte igår vi denna tiden. Jag är trött och lite sommardeppig tror jag, men nu är det så att mina föräldrar är dom bästa och jag fick något att se fram emot. TACK för att ni finns, ni är dom bästa på hela jorden, jag vet inte vad jag skulle göra utan er!

Så nu längtar jag till 7 augusti!

Tack Elin för presenten!

Japp, idag blev det äntligen ett besök till Balders Hage för att utnyttja det fina presentkortet jag fick av Elin i födelsedagspresent när jag va hemma sist! Jag köpte 6 st muggar i samma stil som jag hade innan fast nu lite större..Endast 19kr styck, rena fyndet ju!

Sen hittade jag en söt liten klocka till sovrummet också!Idag har jag varit med Mli och simmat, så skönt så! Men vi båda ångrade oss att vi sagt att vi skulle ses strax efter 9, hade varit skönt att få sova lite längre men men...Sen for vi in till stan och efter mycket om och men så blev jag nöjd med valet av lunchrestaurang! Haha, tack för tålamodet Mli!

Sen åkte jag hem och har röjt lite och njutit av solen med en bok på balkongen! :) Nu väntar jobb resten av veckan och på lördag kommer mamma och pappa <3

//Fröken FLoRist!!

Söndag 4 juli

Ja, helgen gick fort den med. Och det där med att bli brun gick inte så bra... Igår åkte jag med Fredrik och Mli till Bohus-Malmön, Andreas driver restaurang där och Mlis bror skulle dit och jobba så vi skjussade dit honom. och eftersom vädret var så fint så tänkte jag att de kunde bli hur skönt som hellst att sitta på uteserveringen och få lite färg, men icke! För när vi kom fram så var de inte alls lika fint väder som i Göteborg. Så det blev inget med de, men vi hade det mysigt där uppe iaf! Alltid kul att umgås med Fredrik och Mli, älskar er!

Så var det söndag idag och jag tänkte sola efter att jag hade tvättat klart. Men här i götet är det molnigt och regnar lite till å från, så det blir till att mysa inne istället. Känner mig ganska sliten idag så jag ska vila upp mig, läsa bok och dricka kaffe på balkongen! :) får se om det blir en promenad lite senare... får se hur vädret är oxå!

//Fröken FLoRist!!

1 juli

Oj vad veckan går fort.. är nog bara för att det är fullt upp hela tiden.
Imåndags tog jag en långrpomenad efter jobbet..
I tisdags träffade jag upp Lina efter jobbet och käkade sallad i hamnen..
I går va jag hem till Fredrik å Mli på lite mat! Gudomlig mat! :) Tack! :)
Imorse va jag uppe tidigt och iväg till partihallarna, hur roligt som hellst! :) Fast de fanns inte så jättemycket att shoppa men vi hittade lite iaf..Jobbade "bara" halvdag idag så det blev till att gå hem och städa och sen handla mat! Köpte lite jordgubbar på torget också innan jag gick  hem!

I helgen är jag ledig och jag ska försöka bli lite brun, jag är verkligen så blek så att det nästan är pinsamt.. det är tur att man blir brun fort:)

Nu är det dags för ännu en promenad, gäller att passa på när vädret är så underbart! :)