4 Juni

Herregud tiden bara springer iväg. Jag blev ledig i helgen igen för att vi ska komma i rätt fas med helgerna på jobbet..Så vad ska man hitta på? Är dock lite småförkyld å seg så de blir nog en lugn helg. Jag har inte så mycket mer att packa, fick ett ryck igår efter jobbet så nu är det mesta klart. Så nu kan jag flytta! Blev sprattlig på jobbet idag när jag upptäckte vilket underbart torg jag kommer bo på! Detta kommer bli så jäkla bra! Valde golv igår med, åå jag vill flytta nu och inreda och dona!

Idag har jag gjort en brudbukett, blev inte alls nöjd. Den blev inte som jag tänkt mig men men... de har varit så mycket att göra idag så det känns som att man inte hunnit med något.. men men... Så är det ibland. Här kommer iaf en bild på buketten..


Vad kul att du läser Alejandra, klart jag hör av mig när jag kommer till Stockholm nästa gång! Får se om det blir en sväng i sommar kanske?

Trevlig helg!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Lm

Vaddå inte nöjd med buketten. Du har ju fel någon stans. Du är den mest begåvade florist jag känner. Och vet. Kan du ta och fatta det.

2010-06-05 @ 17:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback