Äntligen!

Jippie, nu har jag flyttat! Ett stort tack till Mli, Fredrik, Anderas och Pappa. Det hade verkligen inte gått utan dom! Och tack grabbar för att ni fixade upp min soffa! Det var nämligen bara millimeter att soffan kom upp, den gick knappt in i hissen och inte alls i trapphuset. Men så till slut efter lite strul så fick vi in den i hissen!
Mm tro de eller ej, men jag måste nu lära mig att åka hiss, jag bor på 4 vån så att åka hiss vore ju bra, men jag går i trapporna.. men men får se när jag är modig nog att åka hiss. Jag har iaf nice utsikt här uppe!

Så nu lever jag med grejer överallt. Man vet inte vart man har något! Men men det ska nog snart blir ordning! Mamma och pappa kommer ner på onsdag, så då blir det en sväng till IKEA och så ska vi hjälpas åt att fixa lite. Men jag ska nog försöka plocka upp så mycket som möjligt innan dom kommer, så att vi bara kan umgås och ´fixa det sista sen... På tal om nästa vecka så är det en super bra vecka, träffa bästaste Ellinor på måndag och mamma och pappa på onsdag! <3

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy, och jag lovar att bilder på lägenheten kommer när det är lite mindre kartonger! :P

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback