24 Maj

Och jag är så där otroligt sprattlig, jag har varit det heeela dagen. Som tur var så va alla lika sprattliga på jobbet så det gjorde liksom inget. Jag är nog mest sprattlig över att jag ska åka hem till dalarna i helgen, att det snart är dags att flytta och att det snart är juni! Jag och brorsan åker bil upp till dalarna på fredag, bara detta är ju rena lyxen, bil, med brorsan.. det kan ju inte sluta annat än med grym musik och ja... bra helt enkelt. Hoppas nu bara att lilla Mli följer med oxå, jag hoppas hoppas hoppas verkligen att hon följer med, annars blir jag ledsen!

Snart är det flyttdags med! Bara 3 veckor kvar nu! :) Imorgon ska jag åka runt och kolla på lite möbler, jag ska köpa en sängstomme till min säng och har hittat 2 stycken som jag vill titta på. Så jag ska leta upp butikerna och titta! Den ena butiken ligger på andra sidan stan så det blir att åka vagn länge imorgon med. Men men..Får se om dom är lika fina i verkligeheten som på bild!

Denna veckan börjar det bli mycket på jobbet... studenterna börjar och varar i ca 2,5 vecka och morsdag på söndag. Och 2 brudbuketter att göra till på lördag. Fullt upp! Men det är en rolig vecka. Och den har ett roligt avslut!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: jenny

Jag ska också göra 2 st brudbuketter till på lördag =) ska bli såå kul. Älskar att göra! =)=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback