En tripp till Balders Hage

Idag blev det en tripp till Balders Hage, och efter de en massa pyssel.

Här kommer lite bilder:Åå va det är roligt att pyssla, jag vill pyssla mer!!

/fröken florist

Post!

Åh jag älskar att få post!! :) Idag kom detta i ett vadderatkuvert!


Tack Mamma och Pappa! <3

Idag jobbar jag bara halvdag, så jag börjar inte förän kl 13,30. Lite seg tid att börja på. Känns som att man bara sitter och väntar på att man ska få gå till jobbet.

Jag är ledig i helgen som kommer och nästa vecka kommer min pappa på besök, han ska jobba här nere så då bor han hos mig! Trevligt med lite sällskap!

Nej nu är det dags för lite lunch och en pralin till efterrätt tror jag bestämt! :)

Fröken Florist

Lördag

Oj det var visst ett tag sen jag skrev... denna veckan har gått fort. Och jag har känt mig lite halvrisig sen i tisdags, ont i halsen osv. Det är värst på morgonen och när man ska till att sova. Idag har jag dessutom lock för ena örat, hörde knappt va kunderna sa på jobbet.

Denna helgen är alla i min familj i Åre förutom jag. Dom är inte där för skidåkning, utan min kära bror ska tävla i Årets Kock, semifinal. Jag hoppas att han går direkt till final. Och just nu ångrar jag att jag inte åkte med, men det är liiiite långt till Åre. Jag hoppas han går till final så att jag kan åka till Stockholm i början på februari och se tävlingen. Så imorgon får man hålla alla tummar och tår man har för honom, jag kommer vara nervös heeela dagen!

Nu ska jag ha en mys lördag hemma. Ska fortsätta med att sätta in bilder i mitt Londonalbum. Och sedan fortsätta med alla andra bilder, det är så kul att få fina album! :) Ikväll blir det soffmys, tv och godis!

Jag är så tankspridd ibland... tänk om någon kunde berätta för mig vad som är bäst.

Trevlig helg!
Fröken Florist

7 November..

Ledig även denna helgen, eftersom det var röddag igår så fick jag vara ledig. Jag har hunnit med mycket. Och vädret har varit bra! Man blir glad av fint väder.

Nu sitter jag och hoppas på att familjen Andersson/Gestranius tar sig hit ikväll på lite söndagsmys! :) Men dom är ju så upptagna och framgångsrika så vi får väl se om dom får tid över för lilla mig..

Jag känner mig pysslig, jag vill pyssla med något! Men jag har inget att pyssla med. Jag väntar dock på 153 bilder som jag ha framkallat. Och när dom kommer ska det pysslas och göra album. Så roligt att ha riktiga album tycker jag!

Nä nu ska jag se om jag inte hittar något jag kan pyssla med... trots allt.

Fröken Florist