Kära dendrobium...

Min kära dendrobium är så vacker just nu.. den blommar om med hela 5 stänglar och jag är så lycklig!! :) Man blir så lycklig så fort något är påväg att blomma eller får ett nytt blad. Ni florister förstår mig säkert. Ni andra med kanske?

Idag är jag riktigt slapp, jag har sån otrolig träningsvärk så de är inte sant. Jag vet att jag har mage, armar, ben och rumpa kan jag säga. Provade på Zumba igår, huuuur kul som hellst. Dock gick inte jag och salsa ihop, eller så var det så att min förmåga att göra många steg fort och snyggt inte gick ihop.

Idag ska jag nog inte lämna lägenheten, eller jag måste gå och handla men det är ju inte många meter till affären som tur är! :P

Ikväll blir det tvättstugan.. så mina ben kommer väl dö av alla trappsteg! ;)

Inatt har jag drömt att jag missade mitt plan till London och att jag satt fast i en tunnelbana som liknade min hiss här hemma... tyder detta på att jag är nervös eller att jag kommer fastna i hissen?! Jag hoppas verkligen att inget av detta händer. Men det kommer det nog inte att göra heller. Men drömmar kan vara så verkliga ibland!

Nä om man ska ta tag i sitt liv och röjja lite här hemma ändå, och skriva ner vad som ska handlas... Matinspirationen är lika med noll! Men jag kommer nog på något!

Till sist en bild på dendrobiumen!Fröken Florist

Kommentarer
Postat av: Lina

man blir ju superduperglad då något blommar om! och vilken härlig färg!kramar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback