Då var det söndag igen..

Herregud vad veckorna går fort... Denna helgen har varit bra, jobb igår och sedan några glas vin och riktigt singelliv i stan.
Och dagen har jag spenderat på gymmet, i köket och på promenad. Herregud vilket väder vi har just nu! :) Jag älskar våren!!

Imorgon är det dags för jobb, börjar dock kl 12 så jag har sovmorgon.. sköööönt! Sedan är jag ledig tors och fredag. Skönt! Kommer bli en bra vecka tror jag. Och nästa vecka kommer bli ännu bättre för då är det påsk! Längtar!

Vet inte om jag är jättesugen på att blogga längre... Vi får väl se hur många inlägg det blir. Verkar som många har bloggtorka just nu. Och det förstår jag... Ibland tappar man bara lusten. Ta hand om er vänner!

Fröken Florist

Det har visst hunnit bli April..

Denna härliga månad april.. :) Längtar till påsk nu! Mamma och pappa kommer på besök och jag är ledig heeela helgen! :) Jag hoppas på fint väder så att vi bara kan njuta!

I helgen som va var jag till Malmö på dop! Ett otroligt fin dop! Tack Lm, Ludvig och Jocke för allt!

Idag har jag ledig dag, så himla skönt! Började dagen med tvättstugan och sen gymmet! Har inte kunnat träna på drygt en vecka pga förkylning och det var en befrielse att få svettas igen. Trivs verkligen på detta nya gymmet. Ska bli skoj att kunna träna mer med brorsan också. Så får vi ses lite mer. :)

Nu ska jag tända ljus, kolla på regnet och drömma mig bort.

Fröken Florist