Tänkande jag...

Oj, tiden går visst mellan mina inlägg.. Jag har nog egentligen inte så mycket roligt att skriva om helt enkelt. Det känns som att livet går runt i ett hjul, man jobbar, tränar, städar, lagar mat, tvättar.. och så blir det måndag och sen vips så är det söndag igen. Jag känner mig som en dum hamster som springer runt i sitt hjul, snälla låt det hända något roligt snart!!

Nu är det jobb måndag-fredag som gäller, känns väldigt konstigt jag är så van med att vara ledig minst en dag i veckan. Men nu får jag njuta av att vara ledig till helgen! :)

Som Ellinor skrivit i sin blogg så är det faktiskt inte sååå många veckor kvar tills julen är här, så därför tomten skriver jag en liten önskan här, jag önskar mig en PT! Jag förstår om det blir jobbigt för PT:n att vara inslagen som ett paket, så skippa det är du snäll!


Fröken Florist

Blåbär!

Imorse ringde min kära bror och frågade om jag skulle med och fiska, plocka svamp och blåbär! Javisst sa jag glatt!
Så vi for iväg en lite bit utanför Göteborg och min bror fiskade medan jag å Mli plockade blåbär :)
Vi grillade korv och hade det otroligt mysigt! Mli gick iväg för att leta svamp och jag satt bara kvar i en stol och njöt av att få vara ute och i skogen! Såklart så började det regna, men vad gör de? Jag och brorsan började hälla upp kaffe mitt i regnet när Mli kommer tillbaka och frågar om vi seriöst ska dricka kaffe när det regnar? Hon tyckte vi var lite knäppa och att vi borde ställa oss under ett träd eller så.. Men jag tyckte det va mysigt med den lilla skuren som kom! :) Så nu har jag lite blåbär hemma, fanns inte jättemycket kvar i skogen men lite bär fick vi allt ihop! Så nu ska jag leta upp något bra recept och baka något gott!

Det blev verkligen en heldag iskogen. Så otroligt skönt! Tack för de!

Imorgon väntar jobb igen.. och ännu en brudbukett ska göras!

/Fröken Florist

<3

Blomsterinspiration

Till denna helgen hade jag 4 bröllop! Så jag har gjort brudbuketter, corsage, tärnbuketter och näbbuketter tills jag typ såg dubbelt.
Fotade alla brudbuketter, här får ni se tre av dem!

Nr 1, Wendelarosor, eucalyptus, cotinus, sedum, alunrot.Nr 2 Lila rosor(memory line) Nejlikor, freesia, brudslöja, salal.nr. 3 Med Bianca rosor, lila rosor(har glömt namnet, hjälp!) lila prärjeklocka (vet inte vad kameran fått för färg på den den är mer lila än blå), hjärtan på tråd, eucalyptusTrevlig helg! Fröken Florist