Jul och Nyår

Ja så var julen över. Och jag har haft det helt underbart! Att få umgås med min kära familj. Jag älskar er!
Vi har gjort en hel del saker. Varit på bio, hockey, ätit hotellfrukost, fikat, ätit god mat, varit på rea och bara umgåtts! Nu längtar jag till april, så ska vi alla umgås igen. Och då i ett annat land över en weekend. <3

Och idag är det nyårsafton. Jag är ledig och har bara haft en skön dag. Jag har inga planer för ikväll. Jag har funderat mycket idag. Lite för mycket som vanligt kanske. Jag har så många otroligt underbara vänner. De bor bara så jävla långt bort. Kära LM har tjatat på att jag inte ska sitta ensam utan komma till Malmö. Men så känner jag att det är väl egentligen inget speciellt med nyår? Eller? Och det känns lite långt att åka till Malmö just nu.. Fast lite lockande är det. Så jag tänker då inte deppa ihop för att jag ska fira in det nya året ensam. För ensam är stark och jag vet precis vilka som är mina riktiga vänner just nu. Så jag tänker göra något bra av denna kvällen och det nya året kommer börja hur bra som hellst. Det vet jag!

På torsdag kommer Michaela hit! Kommer bli superkul! Så på torsdagkväll blir Göteborg osäkert, för då ska partyprinsessorna ut! Kommer inte ens ihåg när vi var ut ihop senast, måste ha varit i Sthlm nån gång. Och där hade vi ju många roliga utekvällar. Jag ska inviga min nya klänning då med! Haha, jag är såååå jävla nöjd med den! Helt sjukt nöjd!

Gott Nytt År på er kamrater!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback