20 Januari

Torsdag idag, skönt! Jag jobbar ju alltid halvdagar då! Och det är alltid lika skönt att gå hem halv 2!
Har pysslat lite hemma så skönt att göra det! Köpte med mig blommor hem idag med, engelska pelargoner, pärlhyacint och krokus :) MYS!

Igår gjorde jag något som jag blev stolt över. Där jag tränar så är det några tjejer  som jag hejat på och pratat lite med. Så igår så tänkte jag att äsch jag kan väl lika gärna fråga om de har lust att hitta på något nån gång! Så jag bytte nr med en tjej och vi ska hitta på något på tisdag! Hon skrev i sitt sms att hon tyckte jag va modig som hade vågat frågat och att vänner kan man ju aldrig få för många av. Låter lovande! :)

I helgen är jag ledig, jag ska gå på ett nytt pass på gymmet. Och sen ska jag nog baka (som vanligt). Tvättstugan kallar oxå!

Lina: Nje det är inget nyårslöfte, tänkte bara att det skulle bli lite roligt för mina få läsare... Jag tycker man ska ha vår nu! Då får man njuta mycket längre, gäller att frossa i alla lökväxter och pastellfärger! :)

fröken florist

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt! då ska jag satsa helhjärtat på vår till helgen! det känns så dumt att sätta in en krokus direkt efter granen, men nu har det i alla fall gått en liten tid! Jobbigt med köldallergin. Inte kul. kramar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback