22 Januari

Jaha då var det lördag! Vilken skön lördag! :) Igår va jag ut och drack några öl med tjejerna från gymmet. Det var riktigt roligt! Va hemma vid 2 snåret. Helt perfekt enligt mig!

Imorse vaknade jag tidigt av mig själv... så jag gick upp och fixade lite och sen var jag iväg till gymmet för lite bodyjam. Och det var verkligen roligt! :) Kommer gå fler gånger, synd bara att man jobbar varannan lördag och att det passet ligger så dumt för mig i veckorna. Men men vi får se!

Efter gymmet blev det hem och fixa mat och sedan har jag bakat. Japp igen. Idag blev det tekakor, våran budkille på jobbet har beställt dom. Han diggade dom så pass mycket och fick en påse häromdagen och i fredags frågade han om han kunde får fler så det var väl lika bra att baka några så han blir tyst :p
Sen har jag ett annat bröd i ugnen nu.. ett bröd i långpanna.. det har jäst i 2 timmar och ska nu vara i ugnen 1 timme.. och det doftar väldigt gott utav det!

jag har även varit till doktorn denna veckan. Jag är köldallergiker. Jippie! Jag ska nog flytta utomlands så jag slipper alla eksem. Nån som vill med? ;)

Nää nu ska jag vänta på brödet och sen hoppa i soffan! Fosterställning heeeeela kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback