Söndag

Jaa, vad ska man säga? Blev väckt av ett telefonsamtal och ytterligare ett jobb. Fasen vad jag är attraktiv på arbetsmarknaden! Kändes ju sådär att svara helt hes och nyvaken. Men jaja, jag va faktiskt ute på stan igår och inte hemma förän halv 2 och då var ju klockan halv 3. Då får man svara trött och hes!

Hade en väldigt trevlig kväll med mat, bowling och pubhäng. Gör gärna om det snart igen! Så kul att träffa nya människor! Tack för igår!!!

Idag har jag en pysseldag hemma. Och det är sååååå skönt att bara vara hemma. Dock gjorde jag missen att gå ner som ett vrak i tvättstugan. Jag ska aldrig mer gå ner som ett vrak, för man vet inte vem som tvättar före.
Så nu tvättas det, sedan ska det handlas och efter det bakas och lagas mat. Familjen Andersson/Gestranius kommer hit på mat ikväll, dom har bestämt maten själva. Så som jag brukar göra när jag ska dit med iofs ;) Ska bli trevligt med lite söndagsmys! Ska försöka planera in med brorsan om vi kan träna något ihop iveckan. Annars får jag köra ensam.

På lördag blir det en sväng till Malmö och dop! Ser verkligen fram emot det!

Fröken Florist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback