Ledig tisdag

Har haft en skön och väldig bra ledig idag! Lugn och skön och inga måsten. Tog en träningsfri dag med. Men imorgon äre dags för lite träning igen. Ska nog försöka pallar mig upp och träna innan jobbet. Har blivit mestadels efter jobbet på senaste. Det är helt enkelt lättare med morgonträning på våren, helt klart.

Just nu håller jag på att uppdatera min telefon, vilket jäkla meck! Varför måste man hålla på med sådant? Otekniska jag ska installera massa program och hålla på. Suck!

Köpte blusen från Lindex idag, känns väldigt bra att jag köpt den! Den kommer nog att komma till användning framöver! :)

Nä åter till telefonuppdateringen...

Kläder

Jag är såå sugen på massa nya kläder. Jag har trånat efter en blus på Lindex i flera dagar. Har till å med provat den och känt mig nöjd men inte köpt den, kanske borde göra de?
Nya byxor vore inte fel heller. Svarta. Fler skjortor och blusar vill jag ha. Och en ny partyklänning. En svart, jag har en bild i huvudet hur den ska se ut, men hittar ingen snygg nånstans, nån som sett nån snygg på senaste så säg till!

Nu kvällsmat!

21/11 2011

Har suttit och tittat på massa gamla brudbuketts bilder... Det är så roligt ibland. Fastnade för denna. Åh den är så vacker..


Äntligen mitt!

Som jag trånat efter detta linne. Och nu är det mitt!! Va knäpp man är, men jag har verkligen fastnat för detta. Och visst är det roligare att träna om man känner sig snygg??


Bilden är från www.intersport.se

Underbar helg

Har varit i dalarna i helgen! Och haft det lika underbart som vanligt! Myst, shoppat, badat, kollat film, varit runt å fika massor. :) Var inte roligt att åka tillbaka igår... Men men.

Idag är jag också ledig, ska iväg och träna. Och sedan göra lite ärenden istan! Senare ikväll ska jag och Lina storhandla! Vi åker alltid iväg i slutet på månaden och storhandlar. Det är verkligen perfekt! :)

Göteborg bjuder på gråtrist väder, jag ska försöka att inte bli lika grå och trist.

Ha en underbar tisdag!