Regn i sidled

Imorse regnade det, på göteborgska kan man säga. Alltså i sidled. Och då kan man inte ha paraply för då far det åt ett håll och du åt ett annat. Och givetvis åker fler männikor kollektivtrafik när vädret inte är det bästa.
Min vagn var idag 5 min sen och före de kom de inga vagnar alls. Så du kan ni tänka er hur den lilla busskuren såg ut? Jaa heeeeelt full med folk. Det var verkligen jättemysigt att starta morgonen med alla andra blöta människor tätt intill sig, lite mer utrymme hade kännts mer okej. Och när sedan rätt vagn kommer, ja då får man inte kliva på för att den är för full!! Jippie! Men tillslut kommer en annan vagn och den var ju såklart också överfull men den fick man iaf kliva på, tack för det! Då var det bara att tränga sig på och hälsa god morgon på nästa person som man ofrivilligt skulle kramas med!

Just då önskade jag mig gångavstånd till jobbet, på nån liten ort nånstans i Sverige.

frökenflorist

Kommentarer
Postat av: Lina

Heej gullefjun! Jag har varit dålig på att höra av mig. Brevskrivandet har hamnat lite på hyllan, men jag ska verkligen ta mig tid! Vad roligt att vi har samma kärlekslista på rosor :) Har du några andra favoriter att tipsa om? KRAM!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback