Jag har blivit med PT!

Ja, nu orkade jag inte vänta på tomten längre, så jag har skaffat mig en PT. Men jag önskar mig fortfarande en PT av dig tomten! Jag kan blehöva fler timmar än dom jag bokat in! Så om drygt en vecka ska vi köra vårat första pass ihop.. ska bli kul och jag är superladdad!! :)

Fredag idag, har jobbat som vanligt! Hade en himla rolig beställning idag! har gjort en bukett till Henrik Lundqvist! Det är alltid kul att göra buketter till kändisar, eller när man vet att den ska överlämnas någonstans..

Imorgon är det jobb som gäller. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :) Göteborg bjuder ju iallafall  på sjukt bra väder just nu!

Fröken Florist

Långledig..

Japp jag har varit långledig! :) Älskar det! Blir som en liten minisemester..Åkte till mor å far, och vi har bara myst, jag har just inte träffat någon annan, ibland åker jag upp och vill träffa alla å då blir det så stressat. Denna gången valde jag att bara umgås med mammis å pappis! I söndags var vi iväg och badade på badhuset. Vi badade bubbelpool, hur skönt är inte de? Jag hade sån tur att hitta en baddräkt på rea i Sala, jag hade glömt att ta med mig en. Så jag fyndade en baddräkt för 40 kr som nu får bo kvar hos mamma å pappa!

Jag har köpt nya träningskläder nu, jag är så glad! Ska bli så roligt att gå och träna imorgon! :) hittade jättebra både byxor och linne på sportbutiken hemma. Och denna gången fick det bli Röhnisch, får se hur länge dom håller!

Nu ska jag ta och tända lite ljus och bara mysa!

Fröken Florist

Tisdag

Idag jobbade jag "bara" halvdag. Och ni anar inte hur skönt det var att få gå hem klockan 2. Det är rena lyxen! Det samma gäller på torsdag och sen tar jag lång helg! Jippie!
Bara en heldag imorgon att överleva! ;) Nä men det är kul på jobbet nu, fullt upp och denna veckan är det även Bok och Bibliotekmässa och då blir det alltid att göra! :)

Sitter och kollar runt efter bra träningslinnen. De jag köpte på Intersport i början av sommaren är redan slut. Gud vad de slits alltså.. Har bara ett som är sådär riktigt bra och det är från Röhnisch, det har både hållt formen och är fortfarande fin färg på. Så jag får nog satsa på de lite dyrare märkena ändå, då har man ju linnet längre.. Nya byxor vore inte fel heller.

Fröken Florist

Jag lever..

Ja okej jag är inte den bästa på det här med att blogga, vad ska jag egentligen blogga om? Det händer inget jättespeciellt i mitt liv, allt går fortfarande runt i ett hjul. träning, jobb, laga mat, tvätta, diska, städa.. ja låter fantastiskt roligt va?

Men tydligen finns det vissa som tycker det vore kul om jag bloggade, så visst jag skriver några rader...

I fredags var jag på Liseberg och skulle se Håkan Hellström, bli lite nostaligsk. Men det fick jag inte, eller jo de 5 sista låtarna kunde jag ju! Men eftersom jag inte alls lyssnat på hans senaste skiva så var konserten ganska meningslös faktiskt. Tyvärr..

Igår var jag på trevlig middag i Frölunda hos Lina och Johan, god mat och gott vin! En perfekt lördagskväll! Busschaffören påväg hem öste på musik över hela bussen, 90-tals hits så det stod härliga till! Han hade nog hellre varit på krogen å dansat än kört buss tror jag...

Måndag imorgon, ännu en dag att ta tag i. Börjar nog dagen på gymmet tror jag, känner för lite "arg" musik i öronen å bara köra!

Jag ska sluta tänka, jag orkar inte tänka längre!

Fröken Florist