Besök och dubbelutgång

Japp i torsdags kom Michaela, vi käkade tacos och gjorde oss snygga och drog ut på stan! Dansade loss och hade det trevligt!

På fredagen tog vi sovmorgon och sen in mot stan, solen sken och det kändes som vår igen! Vi satte oss på ett av Göteborgs bästa caféer och njöt! Sen kollade vi lite i butikerna på stan. På kvällen gick vi och hyrde en riktig tjejfilm och gosade ner oss i varsitt hörn av soffan. Tjejkväll deluxe!

I lördags jobbade jag så Michaela fick roa sig själv på stan.. Sen kom hon förbi jobbet och sa hejdå! Tack för besöket, vännen!

Min vän Anders tittade in på jobbet han med igår, så vi bestämde att vi skulle ut! Blev en rolig kväll med mycket dans på Park Lane. Kvällen slutade dock med andningssvårigheter och sedan sprang jag halva avenyn ner för att hinna med vagnen, som jag lyckades hinna med! Inte så kul om jag hade missat den och fått väntat i typ 30 min! Ibland ska man ha tur.

Idag känner jag mig helt död. Tog en powerwalk/joggingtur imorse, men min fot pallar inte att springa och jag blir frustrerad. Så imån blir det att köpa nya skor, hoppas verkligen att det hjälper! Resten av dagen har bara spenderats i soffan eller sängen. En riktigt slapparsöndag helt enkelt.
Imorgon blir det dock andra bullar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback